Nyheder

Pårørende og søn

Nyhed

Nyhedsbrev sætter fokus på pårørende til unge

Mange forældre til unge med psykiske problemer oplever, at det kan være svært at fortælle deres chef om de udfordringer, de står med, når de både skal støtte den unge og passe deres arbejde. Det kan ende med, at de selv får stress, må sygemeldes eller mister deres job. Men hvordan kan det forebygges? Det emne er fokus for projektet ”Pårørende på job”, som nu er gået i luften med et nyhedsbrev.

Nyhed

Forskningsbaseret website for forældre til unge med psykisk mistrivsel, arbejdspladser og fagfolk

Hvordan kan man passe sit job, hvis ens ellers velfungerende 18-årige søn pludselig får voldsom angst og mister lysten til at leve? Masser af forældre står i den situation, og mange får selv stress, må sygemeldes eller mister deres job. Men det behøver ikke at gå så galt. Få gode råd og redskaber til pårørende og virksomheder på sitet ppjob.dk. 

Nyhed

Community for pårørende på arbejdsmarkedet

Det kan være en ensom affære på den ene side at skulle få et familieliv med en psykisk udfordret teenager til at fungere og på den anden side gå på arbejde, som man plejer. Pårørende på job har etableret et community på Facebook, hvor man kan møde andre i samme situation.


JA TAK jeg vil gerne modtage
Pårørende på Job's nyhedsbrev

Hvad er din interesse i Pårørende på Job?