Cases

mor og dreng går tur

Pårørende

Jeg har trukket mig fra det almindelige liv

Sønnen begyndte at få angst, da han var 14-15 år. Det blev værre og værre i løbet af årene, og han fik også fysiske symptomer. Røg senere ud i misbrug med cannabis. Blev udredt og fik en psykiatrisk diagnose på en let sindslidelse og startede et forløb i offentligt regi, men det var ikke nogen succes. 

Virksomhed

Vi gør det, fordi vi ikke har råd til andet

Diana Hansen er HR-konsulent i virksomheden Adserballe og Knudsen og en af deltagerne i Pårørende på jobs interviewundersøgelse. Hun fortæller om en rummelig arbejdsplads, hvis stresspolitik og værdisæt er styrende for, hvordan medarbejdere med udfordringer i familielivet bliver mødt på arbejdspladsen.

Kvinde kigger ud af vinduet

Virksomhed

Stor fleksibilitet er med til at skabe balance, når familielivet er presset

Virksomheden beskæftiger både akademikere, kontormedarbejdere, bogholdere, sælgere og håndværkere. Der findes ingen formaliserede politikker, men direktøren går op i, at de ansatte skal føle sig som én gruppe. Han står i spidsen for et værdigrundlag og en kultur, hvor der både bliver stillet store krav, og hvor lederne forventes at have en anerkendende og imødekommende tilgang i deres ledelsesstil.

Artikel fra Magasinet Arbejdsmiljø, Virksomhed

Danfoss: ”Livskriser er ikke kun en privat sag”

De ansatte hos Danfoss Drives i Gråsten kan få hjælp, hvis det er svært at få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen.


JA TAK jeg vil gerne modtage
Pårørende på Job's nyhedsbrev

Pårørende til barn / ung Pårørende til andre Virksomhed