Nyhed

Nyhedsbrev sætter fokus på pårørende til unge

Mange forældre til unge med psykiske problemer oplever, at det kan være svært at fortælle deres chef om de udfordringer, de står med, når de både skal støtte den unge og passe deres arbejde. Det kan ende med, at de selv får stress, må sygemeldes eller mister deres job. Men hvordan kan det forebygges? Det emne er fokus for projektet ”Pårørende på job”, som nu er gået i luften med et nyhedsbrev.

Hvordan kan man passe sit job, hvis ens ellers velfungerende 18-årige søn pludselig får voldsom angst og mister lysten til at leve? Masser af forældre står i den situation, og mange får selv stress, må sygemeldes eller mister deres job.

Men det behøver ikke at gå så galt. Nu kan pårørende til unge med psykiske udfordringer – og deres arbejdspladser – få gode råd og redskaber via Pårørende på Jobs nyhedsbrev. Vi er ved at udvikle et samtaleværktøj og tilbyder medlemskab af en gruppe, hvor man kan tale med andre forældre, som står i samme situation som en selv.

Læs mere om vores community for pårørende på arbejdsmarkedet

Pårørende på job er en indsats rettet mod forældre til unge med mentale trivselsproblemer som angst, depression, stress, spiseforstyrrelser mv., hvor de unge har svært ved at klare hverdagen, fx skole, uddannelse, arbejde. Formålet er give både pårørende og virksomheder viden og værktøjer, som kan være med til at forebygge, at forældrene selv får mentale sundhedsudfordringer, må sygemeldes eller mister deres arbejde.

Følg Pårørende på job på LinkedIn og Facebook.


Følg Pårørende på Job på Facebook

Projekt Pårørende på Job har oprettet en lukket Facebook-gruppe for forældre til psykisk sårbare unge.
Vi har også en Facebook-side, hvor du som arbejdsplads eller pårørende kan få viden og gode råd.

Gå til Facebook side