Podcast: Pårørende i klemme

Berits søn fik som 18-årig voldsom angst og depression.

Hun fortæller: Jeg var leder i en organisation, som i forvejen var i en presset situation. Efterfølgende har jeg erkendt, at det ikke var nok, at jeg et par gange fortalte, at min søn var stærkt depressiv og selvmordstruet, og at jeg derfor var udfordret – og tog telefonen når som helst han ringede. Også i arbejdstiden. Også i et bestyrelsesmøde. Det endte med en fratrædelsesaftale.

Hør hele Berits historie, og hør virksomhedslederen og arbejdslivsforskerens bud på, hvordan man bedst muligt håndterer situationen.

Podcasten er produceret af journliast Ida Sass i samarbejde med Ulrik Gensby og Hannah Maimin Weil. Speak: Flemming Enevold.


Følg Pårørende på Job på Facebook

Projekt Pårørende på Job har oprettet en lukket Facebook-gruppe for forældre til psykisk sårbare unge.
Vi har også en Facebook-side, hvor du som arbejdsplads eller pårørende kan få viden og gode råd.

Gå til Facebook side